مقالات

بهترین نرم ‌افزارهای مدیریت شرکت

بهترین نرم ‌افزارهای مدیریت شرکت

بهترین نرم ‌افزارهای مدیریت شرکت

بهترین نرم ‌افزارهای مدیریت شرکت | نرم افزارهای مدیریت شرکت یکی از بهترین ابزارهایی هستند که برای مدیریت فرآیندهای کسب و کار به مدیران و صاحبان کسب و کارها کمک می کنند تا بتوانند حجم انبوه کارها و وظایف را به درستی تقسیم و نظارت نمایند. بی شک بدون استفاده از نرم افزارهای تخصصی، شرکت ها نمی توانند به درستی منابع مالی و انسانی خود که شامل مدیریت پروژه ، حسابداری و ارتباط با مشتریان است، را مدیریت نمایند. بنا بر این ضرورت در این بخش از سایت تصمیم داریم که به مقوله مهم معرفی بهترین نرم افزارهای مدیریت شرکت و انواع آن بپردازیم. برای آگاهی از بهترین نرم افزارهای مدیریت شرکت و بررسی ویژگی های هر کدام خواندن این مقاله را از دست ندهید.

نرم ‌افزارهای مدیریت پروژه

همان طور که در مقدمه به آن اشاره کردیم نرم افزارهای مدیریت پروژه می توانند به مدیران در پروژه های سازمانی و شرکت کمک نمایند تا در نظارت، تقسیم وظایف و تسک ها به درستی عمل نمایند و عملکرد کل تیم اجرایی را مورد ارزیابی قرار دهند. در واقع نرم ‌افزارهای مدیریت پروژه به تیم‌ ها کمک می ‌کنند تا وظایف، منابع، و زمان ‌بندی‌ ها را به ‌طور موثر مدیریت کنند. مدیریت پروژه یکی از مهم‌ترین جنبه‌ های موفقیت در هر سازمانی است و استفاده از نرم افزارهای مدیریت پروژه می تواند نقش موثری در انجام کارها و برنامه ریزی سازمان داشته باشد. در ادامه به چند نرم افزار مدیریت پروژه اشاره خواهیم کرد .

 نرم افزار Trello

یکی از نرم افزارهای مدیریت پروژه نرم افزار Trello می باشد و دلیل محبوبیت و استفاده ی زیاد از این نرم افزار به دلیل داشتن رابط کاربری ساده و آسان آن است. ترلو برای مدیریت پروژه های کوچک و بزرگ بسیار مناسب است. این نرم افزار مبتنی بر کارت های بصری است و از سیستم  Kanban استفاده می‌ کند و به کاربران اجازه می‌ دهد تا وظایف را به ‌راحتی پیگیری کنند. در واقع کارت های بصری برای انواع وظایف  (مانند برای انجام، در حال انجام، انجام شده) طراحی شده اند که به راحتی با جا به جا کردن بر روی وظیفه ی مورد نظر قرار می گیرند. این رابط کاربری آسان و جذاب موجب شده است که بسیاری از سازمان ها از این نرم افزار برای مدیریت و نظارت بر پروژه های خود استفاده نمایند. همچنین از دیگر مزایای استفاده از ترلو ، قابلیت یکپارچه‌سازی با ابزارهای دیگر مانند Slack و Google Drive می باشد. اگر بخواهیم برای ترلو محدودیتی در نظر بگیریم و آن را جز معایب ترلو قرار دهیم؛  می توان به محدودیت در ویژگی‌ های پیشرفته برای پروژه‌ های پیچیده اشاره کرد.

 نرم افزار Asana

یکی دیگر از نرم افزارهای مدیریت پروژه Asana   است. این نرم افزار برای مدیریت پروژه و وظایف یکی از بهترین گزینه ها به شمار می رود زیرا رابط کاربری بسیار ساده ای دارد و با بهره مندی از ابزارهای پیشرفته به کاربران خود اجازه می دهد که بتوانند یک همکاری خوب را تجربه نمایند و همچنین با انجام منظم وظایف به اهداف پروژه دست پیدا کنند. از جمله مزایای Asana می توان به قابلیت ایجاد تسک ‌های تکراری، گزارش‌گیری پیشرفته، و یکپارچه ‌سازی با ابزارهایی مانند Microsoft Teams اشاره کرد که همه این قابلیت ها به تیم پروژه کمک می کند تا به صورت موثرتری با هم همکاری کنند تا وظایف و اهداف را به ‌طور صحیح و کارآمدی مدیریت کنند. هزینه ی استفاده از نرم افزار Asana برای پلن ‌های پیشرفته بسیار بالا می باشد که این مورد می تواند برای شرکت هایی که توان مالی بالایی ندارند به عنوان یک محدودیت به شمار آید.

نرم ‌افزارهای مدیریت منابع انسانی (HRM)

نرم ‌افزارهای مدیریت منابع انسانی (HRM)  برای مدیریت وظایف و فرایندهای مرتبط با نیروی انسانی طراحی شده اند و به سازمان ها و شرکت ها کمک می کنند تا بتوانند منابع انسانی را به خوبی مدیریت نمایند و نظارت کافی بر سایر امور مرتبط با آن ها داشته باشند. این نرم ‌افزارها معمولاً شامل ماژول‌ های مختلفی هستند که به سازمان ‌ها در مدیریت اطلاعات کارکنان، جذب و استخدام، مدیریت عملکرد، حقوق و دستمزد، آموزش و توسعه، و سایر جنبه ‌های مرتبط با منابع انسانی کمک می‌کنند. برخی از بهترین نرم افزارهای مدیریت منابع انسانی عبارتند از:

BambooHR

 یکی از نرم افزارهای مدیریت منابع انسانی که رابط کاربری بسیار ساده و قابلیت های بسیاری دارد BambooHR  است. این نرم افزار جز نرم افزارهای مقرون به صرفه مدیریت است که به‌ طور ویژه برای سازمان‌ های کوچک و متوسط (SMEs) طراحی شده است. علاوه بر رابط کاربری ساده، این نرم افزار دارای قابلیت های مثل مدیریت زمان و حضور و غیاب و گزارش‌گیری پیشرفته است. همچنین قابلیت یکپارچه ‌سازی با ابزارهایی مانند Slack, Google Workspace, Microsoft 365 و نرم ‌افزارهای حقوق و دستمزد را دارا می باشد. در نهایت BambooHR به شما کمک می کند تا اطلاعات کارمندان، حقوق و دستمزد، و فرآیندهای استخدام را به راحتی و به طور موثرتری مدیریت نمایید.

نرم افزار Zoho People

 اگر کسب و کار و سازمان شما نیازمند یک نرم افزار مدیریت منابع انسانی است که بتواند از چندین زبان پشتیبانی کند و قابلیت یکپارچه سازی را با سایر نرم افزارها داشته باشد  Zoho People  بهترین گزینه برای شما می باشد. علاوه بر موارد گفته شده، نرم افزار Zoho People دارای قابلیت Cloud-Based است و شما به راحتی از هر مکان و دستگاهی می توانید به نرم افزار دسترسی داشته باشید.

نرم‌افزارهای مدیریت حسابداری و مالی

برای مدیریت مالی و حسابداری شرکت ها و سازمان ها می بایست از نرم افزارهایی استفاده کنند که بتوانند آنان را در مدیریت حساب‌ ها، پرداخت ‌ها، دریافت ‌ها، حقوق و دستمزد، گزارش‌گیری مالی، و تحلیل داده ‌های مالی کمک نمایند و همچنین موجب خودکارسازی بسیاری از این فرآیندها شوند. در ادامه به برخی از بهترین  نرم‌افزارهای مدیریت حسابداری و مالی اشاره می کنیم:

نرم افزار QuickBooks

 برای مدیریت و نظارت بر  امور مالی، صورتحساب ‌ها، و پرداخت ‌ها نرم افزار  QuickBooks  یکی از بهترین  نرم‌افزارهای مدیریت حسابداری است . از جمله مزایای استفاده از این نرم افزار می توان به قابلیت اتصال به حساب‌ های بانکی، گزارش‌گیری مالی پیشرفته و داشتن رابط کاربری ساده و کاربردی اشاره کرد. از آنجایی که این نرم افزار برای شرکت های کوچک و متوسط طراحی شده است برای شرکت های بزرگ با توجه به محدودیتی که در پشتیبانی دارد گزینه ی خوبی به شمار نمی رود.

نرم افزار Zoho Books

Zoho Books یک نرم‌افزار حسابداری ابری است که به شرکت‌ ها کمک می‌کند تا امور مالی خود را به ‌صورت خودکار مدیریت کنند. دلیل اینکه نرم افزار Zoho Books مورد توجه و استقبال بسیاری از کاربران و شرکت ها قرار گرفته است؛ داشتن رابط کاربری ساده و مقرون به صرفه بودن آن است به علاوه این نرم افزار قابلیت های بسیار متنوعی را در اختیار مدیران مالی شرکت قرار می دهد که به کمک آن می توانند علاوه بر مدیریت و نظارت بر تسک ها و وظایف، با گزارش‌گیری و تحلیل داده ‌ها تصمیمات درستی را اتخاذ نمایند. قابلیت ‌هایی مانند مدیریت حساب ‌ها، مدیریت فاکتورها، گزارش‌گیری مالی و یکپارچه‌سازی با سایر محصولات Zohoاز دیگر ویژگی های این نرم افزار است.

نرم ‌افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

برای مدیریت تعاملات و ارتباطات سازمان با مشتریان خود نرم افزارهای CRM به عنوان یک تسهیلگر و دستیار عمل می کنند، این نرم افزارها علاوه بر مدیریت ارتباط با مشتری، در تلاش هستند که بتوانند با افزایش رضایتمندی و نیازسنجی به موقع، وفاداری را در آنان افزایش دهند که این کار موجب افزایش فروش و درآمد شرکت می شود. ماژول‌هایی برای مدیریت اطلاعات مشتریان، پیگیری فرصت ‌های فروش، مدیریت کمپین‌ های بازاریابی و تحلیل داده ‌های مشتری در نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری وجود دارد که به سازمان در تحقق اهداف مرتبط با مشتری کمک می کند. در ادامه به چند مورد از نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری اشاره خواهیم کرد:

HubSpot CRM

 یکی از نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری HubSpot CRM  است که جز بهترین و قدرتمندترین نرم افزارهای CRM  به شمار می رود. این نرم افزار رایگان به شماکمک می‌کند تا تعاملات خود با مشتریان را بهبود بخشید و با خودکارسازی وظایف تکراری،  یکپارچه ‌سازی با ابزارهای بازاریابی و ذخیره‌ سازی و سازماندهی اطلاعات مشتریان به ‌صورت متمرکز به شما در پیشرفت و بهبود تعامل با مشتری کمک می کند. رابط کاربری این نرم افزار بسیار ساده می باشد و نیازی نیست برای کار با این نرم افزار مدیریتی وقت و زمان زیادی را صرف نمایید.

Salesforce

برای مدیریت ارتباط با مشتری در سازمان ها و شرکت های بزرگ Salesforce یک انتخاب ایده آل به شمار می رود زیرا  این نرم افزار به سازمان‌ ها کمک می‌کند تا فرآیندهای فروش، بازاریابی، خدمات مشتری و تحلیل داده‌ها را به ‌صورت یکپارچه مدیریت کنند. همچنین این نرم افزار امکان توسعه و سفارشی ‌سازی دارد و یک سازمان می تواند بر اساس نیازهای خود، از قابلیت های این نرم افزار استفاده نماید. استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود تصمیم‌گیری‌ ها و پیش‌بینی ‌ها و اکوسیستم گسترده از دیگر ویژگی های Salesforce می باشد.

معایب مزایا ویژگی‌های کلیدی نام نرم‌افزار
محدودیت در ویژگی‌های پیشرفته برای پروژه‌ های پیچیده مناسب برای پروژه‌ های کوچک و بزرگ، یکپارچه ‌سازی با Slack و Google Drive رابط کاربری ساده، سیستم Kanban، مدیریت وظایف با کارت‌ های بصری Trello
هزینه ‌های بالا برای پلن‌ های پیشرفته رابط کاربری ساده، قابلیت ایجاد تسک‌ های تکراری مدیریت وظایف، گزارش‌گیری پیشرفته، یکپارچه ‌سازی با Microsoft Teams Asana
محدودیت در قابلیت‌ های پیشرفته برای سازمان‌ های بزرگ مناسب برای سازمان‌های کوچک و متوسط، رابط کاربری ساده مدیریت منابع انسانی، مدیریت زمان و حضور و غیاب، گزارش‌گیری پیشرفته BambooHR
محدودیت در قابلیت‌های پیشرفته برای سازمان‌های بزرگ یکپارچه‌سازی با سایر نرم‌افزارها، دسترسی از هر مکان مدیریت منابع انسانی، پشتیبانی از چندین زبان، قابلیت Cloud-Based Zoho People
محدودیت در پشتیبانی برای شرکت ‌های بزرگ مناسب برای شرکت ‌های کوچک و متوسط، رابط کاربری ساده مدیریت مالی، گزارش‌گیری پیشرفته، اتصال به حساب‌های بانکی QuickBooks
محدودیت در قابلیت‌های پیشرفته برای سازمان‌های بزرگ قیمت مقرون ‌به ‌صرفه، رابط کاربری ساده مدیریت حسابداری، گزارش‌گیری مالی، یکپارچه‌سازی با سایر محصولات Zoho Zoho Books
محدودیت در قابلیت‌های پیشرفته برای سازمان‌های بزرگ نسخه رایگان، رابط کاربری ساده مدیریت ارتباط با مشتری، خودکارسازی وظایف، یکپارچه ‌سازی با ابزارهای بازاریابی HubSpot CRM
هزینه‌ های بالا، پیچیدگی در استفاده قابلیت ‌های پیشرفته، مناسب برای سازمان‌های بزرگ مدیریت فروش، بازاریابی، خدمات مشتری، هوش مصنوعی Salesforce

نتیجه‌گیری

برای اینکه بتوانید تمامی وظایف و فرآیندهای سازمان و کسب و کار خود را به طور موثر و کارآمدی نظارت و مدیریت نمایید می بایست از نرم افزارهای مدیریت شرکت استفاده نمایید. انتخاب بهترین نرم افزار مدیریت شرکت به ابعاد و بخش های موجود در سازمان شما بستگی دارد بنابراین بسیار لازم و ضروری است که پیش از انتخاب نرم افزار مدیریتی، ابتدا به صورت دقیق نیازهای شرکت را بررسی نمایید و پس از نیاز سنجی بر اساس اهداف و بودجه ی شرکت، نرم افزار مناسب را انتخاب نمایید. پیشنهاد می کنیم قبل از انتخاب نرم‌افزار، نیازهای خود را به‌دقت بررسی کنید و از مشاوره متخصصان در این زمینه استفاده نمایید.